03 december 2006

IGÅR

det känns som att det var jättelänge sedan det var igår... har hänt mycket idag.

anyway.
bästis kom hem till mig för vi hade en massa att ta igen! sen bar det av ner till jekyll för drink och mer catching up. där träffade vi lulle & petter och hela den skaran och rätt som det var klev självaste perry dee in genom dörren! i randiga byxor! de var jättefula och det sa jag till honom också. han var väl medveten om det och berättade att det var den enda anledningen till att han hade dem på sig.
billie the vision (eller delar av dem) satt några bord bort och skålade glatt.

vi fortsatte sedan till stans lite midre uteställe (no names) och det sög verkligen. inget folk och dålig musik. skittrist!
vi började bli hungriga så vi gick och åt, sedan fångade vi en taxi och åkte bort till hotellet. taxichauffören var vänlig nog att berätta att han nyss skjussat hem en kille därifrån som hade stått i kö i en halvtimme... men vi gav inte upp, inget skulle få förstöra vår kväll! så vi stod i den där kön, dock bara i max en kvart, sedan blev vi insläppta. eller jag blev insläppt, bästis blev stoppad och fick visa leg... gumman :/.

inne på hotellet var det hur mycket folk som helst (jag funderar lite på om de hade släppt in fler än vad som fick vistas i lokalen) och musiken var grymt bra. vi headade mot dansgolvet direkt och blev faktiskt kvar där resten av kvällen :)! träffade gamla klasskompisarna som hade kommit hem från thailand i dagarna. och ja, de var JÄTTEBRUNA. tur att det var mörkt så man såg lite brunare ut än vad man egentligen var :).

tyvärr blev det kaos i garderoben när alla skulle ut. jackor tappades bort, låg slängda på golvet. personalen skrek på varandra (inte speciellt proffsigt) och ja - det var kaos. efter 45 minuter fick vi äntligen våra jackor (jag var bara glad att de fanns kvar). sedan traskade vi hem i kylan.
skönt att man bara bor tio minuter bort.
inte lika skönt att man hade skoskav.

såhär blev klädseln.
favvojeansen & mina bruna ryggurringade top (den kommer från breeze, vet inte vilket märke...)

Inga kommentarer: